Frivillig

Skape opplevelser for store og små? Bli med på laget!

Frivillighetsåret 2022 er historie, og vi ser frem mot opplevelsene vi skal skape i 2023, for både store og små! Snart er det duket for ett av Stjørdals og Trøndelags største arrangementer, nemlig Agrisjå. Og vi søker lag og organisasjoner som ønsker å være med!

Selv om frivillighetsåret 2022 er over, vil behovet for frivillig arbeidskraft i 2023 – og i årene som kommer være like stort. Det sies at å gjøre noe for andre,  gjør noe med deg. Historisk sett er vi helt enige, og smilende frivillige som har det gøy på Agrisjå er ett av tegnene på det!

Som arrangør av en av Trøndelags største messearrangement trenger vi nå dyktige folk til å utføre ulike jobber. Dette er typiske jobber som parkering, rigging, matservering og kontrollere billetter. Flere hundre tusen kroner går tilbake til lag og foreninger gjennom messehelgen. Både idrettslag og andre frivillige organisasjonene har derfor god nytte av denne helgen, mot loddsalg, lotteri og utkjøring av dopapir i øst og vest. Det er enklere å få folk med, om det er komprimert til en helg, og med større inntjening for laget.

Hundrevis av frivillige har vært med på å skape fantastiske opplevelser på Agrisjå i flere år, noe vi håper skjer også denne gang, 6 år etter forrige gang. Mange ønsker å være sosiale og hjelpe til med å skape god stemning for folket, for å jobbe på Agrisjå er gøy. Vi håper at ditt lag eller din organisasjon vil være med på denne fantastiske opplevelsen sammen med oss!

Vil dere bidra til å skape en opplevelse for små og store på Agrisjå i august? Meld din interesse via knappen under!