«Kjenn din besøkelsestid – bedre messe får du ikke!»

Det sier Terje Wikmark ved Akershus traktor når vi spør hva han vil si til de som enda ikke har meldt seg på Agrisjå. – Jeg vil si det er årets happening!

 

Akershus Traktor er en av Norges største forhandlere av landbruksmaskiner. Terje som jobber som selger på Stjørdalsavdelingen gleder seg helt vilt til Agrisjå i august, og planleggingen av årets messe vært på agendaen en god stund. – Vi har ganske store planer med vår stand, og den er mye større enn den var i 2017. Porteføljen vår har vokst veldig de siste årene, og derfor har messeområdet som vi har booket i år et mye større areal enn sist!

Vi spør han hva han mener er de største fordelene ved å være på en slik messe, og da finner han faktisk ganske mange. – Dette gjelder sikkert flere, men hos oss er våre kolleger spredt rundt i ulike deler av landet, og da er det ekstra gøy når vi møtes på en slik happening. Dynamikken blir en helt annen. Samtidig treffer vi veldig mange kunder, både eksisterende og nye, samtidig som vi treffer våre leverandørkolleger. Det styrker relasjonene, rett og slett.

Hva kan vi forvente på standen?
Økt fokus på teknologi i landbruket har gitt oss mange nye produkter, og det er mye fokus på å få ned fotavtrykket i bransjen. Så her har vi med oss mye nytt, både smått og stort. Valtras promotrailer er selvsagt med, og her kan man få prøve ny teknologi på en simulator. I tillegg til det, så har vi med oss noen venner som er mer opptatt av å fyre med ved, enn maskiner. I sin mobile trattoria med vedfyrte steinovner, sørger Vedfyrt for å servere autentisk napolitansk pizza.

Beliggenheten en fordel
Plasseringen til Agrisjå er noe Terje også drar frem som en fordel med å være på nettopp Agrisjå. – Mitt inntrykk er at her møtes hele Norge, fra nord til sør, øst og vest. Det er enkelt å komme seg til Stjørdal, og Trøndelag er en stor region for matproduksjon, så beliggenheten kunne knapt vær bedre.

Agrisjå er virkelig et bra opplegg. Den har en fin kombi – her kombineres familieaspektet og fagmesse. Aktiviteter og opplevelser for store og små, samt det litt tyngre og seriøse. Det er en fantastisk messe, og jeg håper folk kjenner sin besøkelsestid – bedre messe får du ikke! Avslutter Wikmark.

Fremdeles ikke booket din stand til Agrisjå i 2023?