Ute bra, men inne best!

Når man arrangerer messe i Trøndelag, kan man aldri være helt sikker på hva været bringer med seg. Derfor kan du også booke standplass innendørs! Men, det er ikke bare været som er fordelen med å være inne under tak.

Så, hvorfor er det lurt å booke stand innendørs?

Opp- og nedrigging går både raskere og er enklere enn om du stiller med eget utstyr/telt utendørs. Her er messeveggene inkludert, det samme er tilgang til strøm. Både gulv og vegger er av god kvalitet, og teltet vil ha en naturlig gjennomstrøm av alle som besøker messa. Teltet har dessuten prima plassering på messeområdet.

Møblering, belysning og ønsket utstyr kan bestilles, slik at du får standen din slik du ønsker. Vi plasserer relevante bransjer sammen – noe som gjør det enkelt for deg å nå målgruppen din.