Vedum og Sandberg og distriktsduell (Video)

Politikk har alltid stått på dagsorden første messedag. Denne gang ligger det an til en distriktsduell mellom Fremskrittspartiets Per Sandberg og Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Duellen starter på 29:05 i videoen nedenfor

https://www.facebook.com/agrisja/videos/1549900415053676/

 

Det er innspurt i valgkampen og ikke uventet er politikerne svært villige til å stille opp til debatt. Etter at Jonas Gahr Støre har foretatt den offisielle åpninga av Agrisjå 2017, ligger det an til en distriktspolitisk duell mellom Fremskrittspartiets Per Sandberg og Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum.
Her vil nok Sandberg måtte stå til rette for det Vedum kaller regjeringas sentraliseringspolitikk, mens Sandberg nok hevde at det meste er tale om nødvendig effektivisering og at sentraliseringen slett ikke var noe mindre da Senterpartiet selv satt ved makten.
Ikke ukjente Øystein Syrstad skal lede debatten. Syrstad er i dag kommunikasjonsrådgiver i Tine og har fortid som blant annet nyhetsanker i NRK.

HOVEDSCENEN fredag kl 12.30