Maskiner og utstyr i alle størrelser

TEKNOLOGI: Traktorer i millionklassen blir å finne på Agrisjå 2017, og det med høyteknologisk utstyr av det ypperste.

 

Maskiner i alle farger og størrelser vil være til salgs under Agrisjå 2017, og den som elsker å beskue en skinnende stor og rå traktor får så absolutt sitt ønske oppfylt. Her vil du ­ finne traktorer i millionklassen med sine hundrer av hestekrefter. Men du vil også ­ finne de langt mindre, men like praktiske kjøretøyer. Og felles for dem alle er at de representerer den nyeste og mest moderne teknologi på området.
Maskiner, redskaper og utstyr på Agrisjå vil mye være beregnet på vårt moderne landbruk, men her vil også være et godt utbud av maskiner og utstyr innenfor anlegg, entreprenør og alle som av en eller annen grunn ­finner noe sånt interessant.

Småmaskiner, verktøy, redskap, ting og tang

Agrisjå er ikke bare store maskiner. Her er godt utbud av maskiner og utstyr av mindre skala. Her er biler, firhjulinger, jordfresere, lifter, minigravere, gressklippere, verktøy, småredskap, arbeidsklær og utstyr til hest og hund – barefor å nevne noe.
Aldri før har så mye maskiner og utstyr vært samlet på ett sted her på berget som under Agrisjå 2014. Og som ved tidligere anledninger vil nok publikum strømme til fra  fjern og nær for å være med på begivenheten.

 

Salg for over 400 millioner

STORT SALG: Man regner med at pengene vil sitte løst også denne gang. En masse tilbud til alle som har en liten eller stor bonde i seg.

Når flere titusener inntar Agrisjå regner messeledelsen med rekordstor omsetning i løpet av de tre messedagene.
– Skal vi ta utgangspunkt i tidligere undersøkelser og erfaringer, regner vi med en samlet omsetning på over 400 millioner under de tre messedagene i Stjørdal, sier daglig leder Ole T. Hofstad.