Agrisjå – din største og viktigste salgsarena i 2023

Hvorfor skal du være på landbrukets største og viktigste salgs-arena i 2023?

Agrisjå arrangeres 25. – 27. august 2023, og er Midt-Norges største messe av og for landbruket. Her samles 30.000 besøkende og over 300 utstillere på Frigården i Lånke, en kjapp kjøretur nord for Trondheim. Messa er et høydepunkt for både leverandører, bønder og småskala-produsenter, men også en opplevelse for folket. Her får de et innblikk i Norges viktigste næring – nemlig landbruket.

 

På Agrisjå møter du et hav av dine eksisterende og nye kunder, i en uformell og lystig setting. Mange innen landbruket gjør sine største og viktigste investeringer under og etter Agrisjå!

 

Rekordår i 2017
Under Agrisjå i 2017 omsatte våre utstillere for flere hundre millioner kroner. I tillegg vet vi også at mange gjør store investeringer etter messen, som følge av nye bekjentskaper og møter under messa. Meld deg på den største og viktigste salgs-arenaen i 2023 nå!