Årets fagmesse for landbruket

– Agrisjå 2020 er årets fagmesse for landbruket her til lands, forteller messeleder Ole T. Hofstad med henvisning til samarbeidet i messetriangelet Agroteknikk, Agrovisjon og Agrisjå.
– I år er Agrovisjon i Stavanger. Så kommer Agrisjå neste år og Agroteknikk igjen i 2021. Med denne fordelingen får bransjen og publikum konsentrere seg om én fagmesse hvert år.

Hofstad framholder behovet for en faglig møteplass for bønder der man både kan få landbruksfaglig påfyll så vel som se og vurdere de siste nyheter blant leverandørene av utstyr og tjenester til landbruket.
– Under Agrisjå 2017 hadde vi hele 40 fagforedrag, og selv om ikke alle var godt besøkt, innebar foredragene for mange et betydelig faglig påfyll. Likevel er møtet med leverandørene det viktigste med Agrisjå. Her få man innblikk i hva som er siste nytt på utstyrsfronten, og ikke minst ha muligheten til å vurdere og akkedere med tanke på å gjøre et godt kjøp. Ser man litt rundt, er det utrolig mange gode messetilbud å finne.

Agrisjå har vært et fast innslag i Stjørdal helt siden 1982 da det første arrangementet gikk av stabelen på daværende travbanen i Stjørdal sentrum.