Rekordbesøk på første Agrisjå-dag

Det er en storfornøyd messegeneral Ole Teodor Hofstad som oppsummerer fredagens Agrisjå-åpning.

– Antall besøkende i dag var godt over besøkstallet for fredagen ved forrige messe. Det lover godt for årets Agrisjå totalt sett, sier Ole Teodor Hofstad på tampen av første åpningsdag for 2017-messen.

Da Jonas Gahr Støre med litt hjelp fra den halvøkologiske sauebonden Odin Jensenius åpnet Agrisjå fredag klokka 12 var det fullt ved sceneområdet i hjertet av den nye messearenaen på Frigården. Selv om det kom litt regn i enkelte skurer i løpet av dagen fortsatte folk å komme i tusentall til tidenes største Agrisjå. Sjefen selv har store forhåpninger for tilstrømningen lørdag og søndag.

– Tilbakemeldingene i løpet av dagen har omtrent uten unntak vært positive, både fra publikum og utstillere. Nå meldes det sol og bra messevær resten av helga, og da har vi virkelig troen på at det blir folkevandring til Frigården både lørdag og søndag.